Маргарита Стоичкова

Съосновател и собственик на Le petit Nicolas & Хелен Дорон Пловдив
Маргарита Стоичкова е един от основателите на бранда Le petit Nicolas и официален франчайзополучател на школа по английски език Хелен Дорон за град Пловдив. Завършила е с отличие бакалавърска си степен по Икономика и Бизнес в Университет Амстердам. Следват бакалавърска степен от университета Оксфорд Брукс в Обединеното Кралство и магистърска степен по Счетоводство и Котрол от УНСС, България. По настоящем Маргарита финализира последната си магистърска степен по Финанси и Банки в Университета Шефийлд, клон България. Има над осем години опит в сферата на финансите и мениджмънта и интересите й я отвеждат в магическия свят на здравословното хранене и холистичния подход към душата и тялото на човека.

До създаването на бранда и основаването на школата в Пловдив се стига след житейската равносметка, че хората са някак си една идея по-приятни от документите.
Linkedin

Виктор Караджов

Главен готвач Le petit Nicolas
Витор Караджов е главен готвач в Le petit Nicolas. С над 10 годишен опит като готвач в едни от най- реномираните ресторанти в страната, сред които и верига ресторанти Виктория, той записва в автобиографията си и Le petit Nicolas. Виктор има богат опит с европейска, средиземноморска и българска кухня, като кетърингът е неговата страст. Виктор често казва, че за него работата му е като покоряване на нови върхове, каквото е и хобито му, защото да поддържаш високи стандарти и да си готов да платиш цената на перфекционизма в работата си изисква сериозна личностна саможертва (особено в държава, като нашата).

Станимира Паскова

Управител на Учебен център „Хелен Дорон Пловдив“
Станимира Паскова или Мира (както предпочита да я наричат) е управител и главен учител по английски език в “Хелен Дорон Пловдив“. Има дванадесетгодишен опит в сферата на училищното образование като квалифициран преподавател по английски език. Завършила е българска и английска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, а испанска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежава и международен опит благодарение на участието си в обменни програми с мобилност в Австрия, Англия и в Ню Йорк, САЩ. През периода 2013 – 2015 е учител по програма „Заедно в час“. Интересите й са в областта на езикознанието и превода, интегрирането на технологиите в обучението и прилагането на иновации в образованието. Семейна е и работата й е нейното хоби. Става част от екипа на Le Petit Nicolas, защото вярва, че ключът към успеха на всяко дете е в доброто владеене на чужди езици.