Станимира Паскова

Управител на Учебен център „Хелен Дорон Пловдив“
Станимира Паскова или Мира (както предпочита да я наричат) е управител и главен учител по английски език в “Хелен Дорон Пловдив“. Има дванадесетгодишен опит в сферата на училищното образование като квалифициран преподавател по английски език. Завършила е българска и английска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, а испанска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежава и международен опит благодарение на участието си в обменни програми с мобилност в Австрия, Англия и в Ню Йорк, САЩ. През периода 2013 – 2015 е учител по програма „Заедно в час“. Интересите й са в областта на езикознанието и превода, интегрирането на технологиите в обучението и прилагането на иновации в образованието. Семейна е и работата й е нейното хоби. Става част от екипа на Le Petit Nicolas, защото вярва, че ключът към успеха на всяко дете е в доброто владеене на чужди езици.

Виктория Крушарова

Виктория Крушарова или просто Вики е сертифициран преподавател по английски език за деца в „Хелен Дорон Пловдив“. Завършва бакалавърската си степен в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ със специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Педагогическият й опит включва и работа като главен учител и  помощник-учител в лятната двуезична занималня на школата в две поредни години. 

Вики вярва, че да си учител не е само професия, а призвание.  На въпроса защо решава да се присъедини към екипа ни, Вики отговаря: „Любовта към децата е най-ценното качество, даващо смисъл на учителите. Именно любовта, отдадеността и заинтересоваността ми към творческата дейност, съпътстваща моето развитие като учител, ме накара да стана част от екипа на Хелен Дорон.“

brazzers hd a natale con alberello e panettone porta pure un bel troione.