Магията на пролетта

Пролетта  винаги носи в себе си магическата енергия на новото начало. Не само природата, а и нашите вътрешни светове пренареждат и си припомнят капацитета за растеж. Децата демонстрират тази енергия по най-непринудения и естествен начин – те изстискват до последната капчица порива за игри под слънчевите лъчи, разучават подробно и палаво забавленията около многобройните пролетни празници, наблюдават и задават въпроси за вълшебните промени, проявяващи се бързо в заобикалящата ги природа. И така напомнят на възрастните за тях.

 

Изучаването на английски е забавно!

Тези качества на децата говорят и за друго тяхно умение – умението да учиш със забава. В школа по английски „Хелен Дорон“ това е в основата на нашето обучение. Екипът ни убедено вярва, че децата трябва да учат по естествен, силно стимулиращ ги път. Необходимо е те да бъдат позитивно насърчавани да намират отговорите сами, да могат да демонстрират любопитството си по собствен индивидуален начин и да възприемат знанието за чужд език с лекота.

Уроците по английски език за бебета и деца в „Хелен Дорон Пловдив“ са базирани на вродения талант на детето да учи – чрез разнообразни теми, игри, активности, предмети и музика. Нашите песни за чудати герои и истории провокират въображението на децата. Те приветстват в богатия си вътрешен свят англоговорящи герои и впоследствие „говорят“ с тях. 

Наученото чрез игри по време на занятията не остава на заден план, а се повтаря вече с друго лице – именно чрез анимации и много танци. Всички тези характеристики на метода позволяват на детето да добие изначална позитивна нагласа към процеса на възприемане на информация. Участващо в напълно англоезична среда, каквито са самите уроци, детето се напасва по свой начин да възприема логически и емоционално случващото се на друг език.

Пролетен английски за всички сезони

Тъй като пролетта предоставя възможности за ново начало, така и ние в „Хелен Дорон“ организираме кратки пролетни курсове по английски език за бебета и деца, които да дадат бърз и ефективен старт на най-малките  в света на английския. Чрез нашите курсове детето може да научи до 220 думи и изрази, касаещи най-разнообразни теми от живота – екология, приятелство, задълбочено изследване на природата, развиване на творческата искра. 

Останалите особености на метода обогатяват концепцията ни за изучаване на английски: 

  • малки групи, позволяващи персонално и позитивно отношение от учителя към детето; 
  • специално-сертифицирани преподаватели; 
  • интерактивни учебни материали като приложения и онлайн игри за вкъщи. 

Така пролетният английски се превръща в перфектното начало на изучаването и употребяването на английски език по време на всички останали сезони от живота на човека на бъдещето. 

Автор: Николай Славков

Хелен Дорон Пловдив – Английски за бебета и деца

https://helendoron.bg/

brazzers hd a natale con alberello e panettone porta pure un bel troione.